Jordnötsgranola

Till ca 10 portioner:

IMG_6231

  • 10 dl glutenfria havregryn
  • 1 tsk kanel
  • 1/2 tsk salt
  • 1,5 dl jordnötssmör (utan socker)
  • 0,5 dl honung
  • 0,5 dl vatten
  • 1 tsk vaniljextrakt
  1. Värm ugnen till 160°C.
  2. Smörj en bakform.
  3. Blanda havregryn, salt och kanel i en skål.
  4. Smält jordnötssmör, honung och vatten i en kastrull.
  5. Ta bort från plattan och tillsätt vanilj.
  6. Blanda de torra och blöta ingredienserna.
  7. Häll ut på plåten och grädda i 20-25 minuter, rör om halvvägs.
  8. Låt svalna.

IMG_6232 IMG_6235 IMG_6236 IMG_6239

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *