Glutenfria dumlemuffins

Hej! Detta är en glutenfri variant på fredagens sötsak. Receptet är till 10 muffins:

  • 100 g mjukt smör
  • 1 dl florsocker
  • 1 ägg
  • 2-3 msk kakao
  • 1 dl potatis mjöl
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 10 st dumle karameller

IMG_3451

  1. Ställ veckade pappersformar på en plåt.
  2. Rör samman smör och socker. Tillsätt kakaon och ägget.
  3. Rör i potatismjölet, blandat med bakpulvret.
  4. Fyll smeten till knappt hälften i formarna . Tryck ner en dumle i varje muffin.
  5. Grädda muffinsen mitt i ugnen ca 10 minuter i 200°C.

IMG_3449 IMG_3454

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *