Choklad- och hasselnötskaka

Denna fredagen får ni en choklad- och hasselnötskaka. Går väldigt snabbt att göra och det krävs endast 4 ingredienser. Receptet blir till ca 8-12 personer:img_5497

  • 1 dl vispgrädde
  • 
200 g mörk steviachoklad
  • 
1 dl osötat jordnötssmör
  • 
1 dl rostade, grovhackade hasselnötter

 

  1. Koka upp grädden i en kastrull och dra den av värmen. Bryt ned chokladen och rör det hela slätt. Rör ned jordnötsmör och hasselnötter och rör krämen slät.
  2. Skeda upp chokladmassan i en form med löstagbara kanter klädd med bakplåtspapper.
  3. Ställ in i kylen och låt stå kallt till servering.

img_5498 img_5504 img_5508 img_5513 img_5517 img_5518

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *